Ősszel új albummal jelentkezik a Brother Firetribe, azonban komoly változás, hogy a lemezen csak két dalban játszik Emppu Vuorinen, ugyanis Nightwish-beli elfoglaltságai miatt kilépett a zenekarból.

Brother Firetribe

A koronavírus-járvány miatt szeptember 18-ra halasztotta új albumának megjelenését a Brother Firetribe. A finn dallamos rock banda ’Feel The Burn’ című lemeze komoly változást hoz a csapat életében, ugyanis csak két dalban lesz hallható Emppu Vuorinen gitáros, aki kilépett a zenekarból, mivel már nem tudja összeegyeztetni két zenekarának teendőit. Utóda Roope Riihijärvi lesz, akivel egy dal, a Rock In The City alább már meghallgatható, ahogy az Empuu-val készült egyik utolsó dal, a Bring On The Rain is.

„Amikor feljátszottam, még nem tudtam, hogy ez lesz az egyik utolsó dal, amit a zenekarral rögzítek. Elégedett vagyok az eredménnyel, ahogy a többi dallal is, amit valaha csináltunk. Ez a csapat mindig is különleges lesz számomra, ahogy a srácokkal való barátságom is.” – búcsúzott a Nightwish gitárosa.

Megosztás