Black Friday napján jelenik meg Zakk Wylde csapatának 11. stúdiólemeze, az anyagról kiadott újabb zord doomer előzetes alá kissé gyagyás klipet tolt a banda.

A Black Label Society új albuma holnaphoz három hétre érkezik ’Doom Crew Inc.’ címmel, amelyről az End Of Days a mai ügyeletes kislemezdal. Zakk Wylde így nyilatkozott az új anyag komponálásáról:
“Először mindig a hangszeres rész készül el, aztán az énekdallam. Aztán kitalálok valamit, amiről énekelni akarok és megírom a szöveget, általában így megy. Amikor az egész kész, akkor jön a szóló, ami bekeretezi a dalt, akár egy kész festményt, utána hátradőlhetsz és nézheted a művet. Kb. 30 dalt vettünk fel, aztán lecsökkentettük arra a 12-re, ami az albumon van.”

 

 

A ’Doom Crew Inc.’ a digitális platfomok mellett elérhető lesz 11 különféle fizikai formátumban (CD-vinyl-kazetta), illetve rajongói csomagban, amelyek legeslegje a 2000 példányban limitált fémdobozos deluxe kivitel 125 dollárért, amiben aztán minden van, mint a búcsúban: dupla picture disc LP, díszdobozos CD, kazetta, matrica, jelvény, érme, zászló, söralátét és Zakk Wylde által dedikált képeslap a Set You Free szövegével.

Megosztás