A mai megjelenéssel egy időben teljes egészében elérhetővé tette YouTube-csatornáján a Sötétség Hercege az új nagylemezét, amelyen az utolsó kislemezdalban Zakk Wylde gitározik.

Ozzy Osbourne

Ma megjelent Ozzy Osbourne új albuma, a 2020-as ’Ordinary Man’ folytatása, amelyet Andrew Watt producerrel készített. Ozzy és Andrew mellett a dalok írásában Robert Trujillo (Metallica), Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) és Ali Tamposi slágergyáros vállalt szerepet. A ’Patient Number 9’-on hallható dalokban feltűnik még Jeff Beck, Eric Clapton, Mike McCready (Pearl Jam), Zakk Wylde (Black Label Society), Taylor Hawkins (Foo Fighters), Duff McKagan (Guns N’ Roses), Chris Chaney (Jane’s Addiction) és Tony Iommi (Black Sabbath) is. A Patient Number 9 és a Degradation Rules után a Nothing Feels Righthoz készítettek vizuális körítést, a dalban Ozzy régi zenésztársa, Zakk Wylde gitározik.
Ne feledjük, hogy a ’No More Tours 2’ turné keretében Ozzy Budapestre is ellátogat május 17-én, a bemelegítésről a Judas Priest fog gondoskodni. A koncertre a Funcode felületén lehet jegyet váltani, részletek az esemény Facebook-oldalán.

 

 

Az alsó hivatalos playlistre klikkelve a teljes album végighallgatható, illetve megtekinthetőek a dalok klipjei.

Megosztás