„Ez tényleg egy kétgitáros album, egy kétgitáros zenekartól” – így jellemezte a Black Label Society Black Friday napján megjelenő ‘Doom Crew Inc.’ című lemezét Zakk Wylde.

Black Label Society

Zakk Wylde újra színpadra lép Black Label Society nevű zenekarával, a mai napon bemutatott Set You Free című dallal egy időben bejelentették ‘Doom Crew Inc.’ című stúdióalbumukat, mely november 26-án jelenik meg az eOne kiadónál. A világjárvány miatt kihagyott év során Wylde a zenekar road crew-jából és a banda támogatóinak seregéből merített inspirációt, a ‘Doom Crew Inc.’ az előttük való tisztelgésnek tekinthető. Wylde és zenekara – a gitáros Dario Lorina, a basszusgitáros John „J.D.” Deservio és a dobos Jeff Fabb – Zakk Black Vatican stúdiójában vették fel az albumot, ez már a negyedik, amelyet az otthoni rezidenciáján rögzítettek. „Az ‘Order Of The Black’ óta az összes Black Label-fánkot itt sütjük meg – mondta Wylde büszkén. – Elkészítjük, betesszük a sütőbe, majd dobozoljuk és kiszállítjuk.”

 

 

A csapat közel 30 dallal vágott neki az albumnak, mielőtt leszűkítette a listát arra a 12-re, amely a lemezen szerepel majd. Az album készítéséről szólva Wylde hozzátette: „Dario atyát még jobban bevontam a szólókba, ikergitározott velem, sokkal jobban bekapcsolódott ebbe. Ez tényleg egy kétgitáros album, egy kétgitáros zenekartól, akár az Allman Brothers vagy a Judas Priest, harmóniamenetekkel, unisono futamokkal és váltott szólókkal. Az egész az élő fellépésekből ered, ahol mindketten bemegyünk a tömegbe, és olyan dalokat nyújtunk hosszúra, mint a Fire It Up.”

Lássuk, mi sül ki ebből! A Set You Free videójából kiderül. Jó étvágyat hozzá!

A Black Friday napján, november 26-án megjelenő ‘Doom Crew Inc.’ dallistája:

01. Set You Free
02. Destroy & Conquer
03. You Made Me Want To Live
04. Forever And A Day
05. End Of Days
06. Ruins
07. Forsaken
08. Love Reign Down (2021 Version)
09. Gospel Of Lies
10. Shelter Me
11. Gather All My Sins
12. Farewell Ballad

Black Label Society - Doom Crew Inc.

Megosztás