A márciusban a görög Firewind társaságában Budapestre érkező Beast In Black a Blade Runner klipjében mutatja meg, mire számíthatsz a koncerten.

Beast In Black

A finn-magyar-görög Beast In Black egy vadiúj videóval indította az új évet. Ha eddig nem voltál még a „Fenevad” karmai közt, és nem tudod, mit produkálnak élőben, akkor itt a remek alkalom, hogy betekintést nyerj ebbe a világba! A Blade Runner dalhoz készült a koncertvideó, ami a banda legutóbbi ’Dark Connection’ lemezének nyitó tétele. Az élő felvétel tökéletesen érzékelteti a zenekar színpadi erejét, a felvételt 2022. augusztus 21-én Vallamandban, a ’Rock The Lakes’ fesztiválon rögzítette, Damien Dausch, a Psyrus Studio munkatársa. A zenekar így kommentálta az elkészült művet: „Visszatértünk Damien Dauschhoz, az élő felvételek királyához, hogy új klipet forgassunk a legújabb albumunk nyitó dalához. Páratlan képességei az első sorba, sőt a színpadra helyezik a nézőt, miközben a szélvészgyors Blade Runnert játsszuk.”

 

 

A zenekar nem pihen, nemrég ért véget a Nightwishsel közös Európa-turnéjuk, amelynek budapesti állomásán mi is jelen voltunk, de egy korábbi projekt felújított verzióját is bejelentették. A One Night In Tokyo dalhoz anno egy számítógépes játék is készült, most ennek felújított és kiegészített változatát jelentették meg. Az új funkciók és a frissített játékmenet azt jelenti, hogy te is újra felfedezheted a hipnotikus és izgalmas Tokió futurisztikus álomvilágát. A játékkal a zenekar hivatalos oldalán tudsz játszani. Jó szórakozást hozzá!

És akinek tetszett a pesti buli vagy kíváncsi a zenekarra, hogy a fent említett videó mennyire fedi a valóságot [nagyon – a szerk.], az készüljön a banda eddigi legnagyobb vállalkozására. Sok elhalasztott időpont után végre a Beast In Black egy hatalmas headliner turnéra indul Európában, hogy bemutassa a ’Dark Connection’ albumot. Előzenekaruk a görög Firewind lesz, a budapesti dátum pedig március 12., amikor is a Barba Negra Red Stage színpadát fogják felszántani a klipben látott módon. Aki ott akar lenni a koncerten, igyekezzen, ugyanis vészesen fogynak a jegyek, a turné több állomásán már ki kellett tenni a „telt ház” táblát, illetve a nagy érdeklődés miatt nagyobb helyre kellett költöztetni a produkciót. A közelgő turnéról is fog mesélni nekünk Molnár Máté, a zenekar basszusgitárosa.

Beast In Black

Megosztás