Tegnapelőtt elstartolt a Volbeat világkörüli turnéjának második európai szakasza, ennek örömére közzétettek egy kiváló hangulatú koncertvideót. November 5-én a Barba Negra Red Stage-ben lépnek fel a Bad Wolves és a Skindred társaságában.

A Volbeat mintha be akarná hozni a pandémia okozta lemaradást koncertfronton, mert alig engedélyeznek maguknak az idén pihenőt. A ”Servant Of The Road World Tour 2022” Amerikában kezdődött az év elején 26 állomással, aztán nyár elején hazajöttek Európába egy 21 megállós kanyarra, hogy letarolják az öreg kontinens fesztiválmezőnyét, majd tegnapelőtt Hamburgban elkezdték a 37 állomásosra hízott európai rájátszást, amely év végéig tart.
Ennek alkalmából megosztották velünk a tavalyi San Diego-i dupla fellépésük egyik felvételét, amely az aktuális Servant Of The Mind’ album közönségsikere a Wait A Minute My Girl képében.

A második európai kör most szombathoz két hétre hozzánk is elér, a Skindred és a Bad Wolves lesz az este két vendége.
A Live Nation Magyarország bemutatja: ”Servant Of The Road World Tour 2022”
Volbeat + Skindred + Bad Wolves
2022. november 5., szombat 18:30
Barba Negra Red Stage
1211 Budapest, Szállító u. 3.
Jegyek kaphatók a Rock1 Ticketnél és a Funcode-nál.
16900 Ft ▲ elővételben
További – részben hibás – részletek az esemény Facebook-oldalán, ugyanis nem a Rákóczi-hídnál lesz a koncert, hanem Csepelen, a Red Stage-ben!

 

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!