Honfitársai társaságában fogja Európát bejárni Yannis Papadopoulos, a Beast In Black görög születésű énekese, ugyanis a jövő tavaszi turnéjuk vendége a szintén görög Firewind lesz Gus G. vezetésével.

Több elhalasztott időpont után júniusban jelentette be a Beast In Black a 2023-as monstre headliner Európa-turné időpontjait, amelyen bemutatják legújabb lemezüket, a ’Dark Connection’-t, a turné vendége a görög power metal legenda Firewind lesz.
„Megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen legendás zenekar, mint a Firewind, velünk tart ezen a hosszú turnén – nem megfeledkezve arról a tényről, hogy ők is görögök, akárcsak az énekesünk, Yannis! 44 koncertet fogunk együtt adni szerte Európában, olyan városokba és országokba jutunk el, ahol még sosem játszottunk, pokoli egy kaland lesz!”
A ’Dark Connection Tour 2023’ névre keresztelt koncertsorozat hazánkban is megáll egy estére, így a Molnár Mátét is a soraiban tudó banda, a decemberi Nightwish buli után – amelynek előzenekara lesz – alig 3 hónappal újra magyar színpadra lép. Az esemény március 12-én kerül megrendezésre, az új helyre költöző Barba Negra Red Stage-ben játszanak.

 

 

A CONCERTO Music bemutatja: ’Dark Connection Tour 2023’
Beast In Black, Firewind
március 12.
Barba Negra Red Stage
Jegyek a Rock1-nál:
6900 Ft ▲ december 31-ig
7900 Ft ▲ március 11-ig
8900 Ft ▲ a koncert napján
További információ az esemény Facebook-oldalán.

Megosztás