Újra folyamatosan érkeznek a turnéhalasztásokkal kapcsolatos hírek, most a tavaszi program magyar vonatkozású nemzetközi zenekarának halasztását jelentették be.

Beast In Black

Még 24 óra sem telt el a Serious Black turnéjának elnapolása óta, máris itt van az újabb halasztás. „Az európai pandémiás helyzet miatt a Beast In Black turnéja is halasztásra kerül – áll a szervezők nyilatkozatában. – Az új dátumokat hamarosan bejelentjük, de várhatóan 2023 elejére kerülnek a koncertek. Önálló fellépéssel tehát nem, de a Nightwish előzenekaraként láthatjuk a Molnár Mátét is soraiban tudó Beast In Blacket 2022. december 20-án, a Budapest Arénában. A 2021-re és 2022-re megváltott jegyek érvényesek lesznek az új dátumra, mely hamarosan bejelentésre kerül, addig is kérjük, tartsátok meg azokat. Természetesen, miután az új dátum kiderül, lehetőség nyílik a jegyvisszaváltásra is azoknak, akiknek nem felel meg az időpont, addig is szíves türelmeteket kérjük.”

 

 

A zenekar is nyilatkozott a halasztással kapcsolatban: „A mindenki által ismert okok miatt kénytelenek vagyunk ismét elhalasztani a turnénkat. A márciusi finnországi dátumok azonban továbbra is szerepelnek a naptárunkban, ezekről a koncertekről folyamatosan tájékoztatunk titeket. Az elhalasztott európai turnéra 2023 elején kerül sor, de a teljes útvonaltervet csak később jelentjük be. Mint mindig, a jegyeitek ezekre az új dátumokra is érvényesek, és kérünk benneteket, hogy tartsátok meg azokat, legalább addig, amíg meg nem tudjátok az új időpontokat!”

Így sajnos a tavalyi új album nótáit élőben csak több mint egy évvel a megjelenés után hallhatja a magyar közönség.

Megosztás