Kétszeri halasztás után megvan az új dátum a Molnár Mátét is soraiban tudó Beast In Black budapesti fellépésére. Jegyeket holnaptól lehet vásárolni.

Beast In Black

A nemzetközi ötösfogat, a Beast In Black nemrég fejezte be 20 állomásos headliner turnéját Észak-Amerikában, majd a Nightwish előzenekaraként további 11 koncertet adtak ott, ezzel első alkalommal vitték el jellegzetes metáljukat az Egyesült Államokba és Kanadába. De most az európai városokon a sor, a világjárvány miatt már többször elhalasztott headliner turné új dátumai megérkeztek. A rajongók tüzes 2023-as évkezdetre készülhetnek!

A zenekar így nyilatkozott ezzel kapcsolatban: „Miután annyiszor elhalasztottuk a turnét jobb időkben reménykedve, most örömmel jelentjük be, hogy végre elindítjuk headliner Európa-turnénkat az új albumunk, a ’Dark Connection’ bemutatására! Ahogy ígértük, az elhalasztott dátumokra megvásárolt jegyek az új koncertekre is érvényesek. Gyertek, csatlakozzatok a Beastshez egy kis színtiszta szórakozásra és élvezetre, miközben levadásszuk Európát!”

A korábbi dátumok között is szerepelt Budapest, és ez most sem változott: a Concerto Music szervezésében 2023. március 12-én a Barba Negrában lépnek fel. A szervezők az alábbi nyilatkozatot adták ki a jegyekkel kapcsolatban: „Jegyek június 27-én déltől kaphatók majd a ROCK1 rendszerében. A 2021. december 10-re és 2022. március 20-ra vásárolt jegyek természetesen érvényesek. Ha nem felel meg az új dátum, a ROCK1 online felületén vásárolt belépőjegyek visszaváltási igényét kérjük, a jegyet tartalmazó e-mailre válaszolva jelezzék 2022. július 26-ig!”

A Concerto Music bemutatja: Beast In Black – Dark Connection Tour 2023
2023. március 12. vasárnap, Barba Negra
Jegyek a Rock1 rendszerében kaphatók.

Beast In Black

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!