fbpx

Karácsonyi dallal jelentkezett Arjen Lucassen. Az Ayreon főnöke nem volt túl lelkes a felkéréskor, egyenesen ezt mondta: „Amikor megkértek, hogy készítsek egy karácsonyi dalt, az első gondolatom az volt, hogy ez nem igazán az én terepem.”

Arjen Lucassen

Arjen Lucassen új műve, a The Last Day Of War And The First Day Of Peace a tegnap megjelent ’Christmas Rocks’ EP lemezen kapott helyet, amelyet a Mascot Records osztott meg a legnépszerűbb digitális platformokon. Az Ayreon mellett a P.O.D., az Oterwise, a 10 Years, a Dragged Under és a Black Stone Cherry karácsonyi átdolgozásai hallhatók az albumon.

Arjen így mesélt a szóban forgó dalról: „Amikor megkértek, hogy készítsek egy karácsonyi dalt, az első gondolatom az volt, hogy ez nem igazán az én terepem. Amint elgondolkodtam rajta, hirtelen eszembe jutott, hogy 27 évvel ezelőtt, 1993-ban egyszer már rögzítettem egy karácsonyi dalféleséget, amit sosem használtam fel. Ezt most újra felvettem, Lori [Arjen felesége – a szerk.] hozzátette a szöveget, a kötelező száncsengővel pedig még karácsonyibbá varázsoltam. A legjobb dolog viszont a háttérben hallható hangok, melyet a kiadó tárgyalójában vettem fel egy parti alkalmával, ahol a teljes Mascot személyzet ott volt.

’Christmas Rocks’ dallista:

01. P.O.D.Christmas Lullaby
02. OtherwiseRun Rudolph Run
03. 10 YearsSilent Night
04. Dragged UnderThis Holiday
05. CrobotWhat Child Is This?
06. AyreonThe Last Day Of War And The First Day Of Peace
07. Black Stone CherryBlue Christmas

 

CHRISTMAS ROCKS EP cover


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás