A szokásos pénteki lemezdömpingben kapott helyet az Ayreon eredetileg 2000-ben megjelent szekvenciális kiadványa, a dupla anyag hangzását maga a projektgazda Arjen Lucassen korszerűsítette. Erre a napra időzítette a holland zenész a Dawn Of A Million Souls szöveges videójának a bemutatását, amelyben a Symphony X-énekes Russell Allen és a gitáros Michael Romeo is vendégszerepel.

Arjen Lucassen

A Mascot Label Group gondozza ’Universal Migrator’ újrakiadását, amelyben a 2000 nyarán, egymás után megjelent ’The Dream Sequencer’ és a ’Flight Of The Migrator’ egyetlen kiadványban egyesül. A ’Universal Migrator Pt. 1 & 2’ albumon olyan zenészek és énekesek produkciója hallható, mint Bruce Dickinson (Iron Maiden), Floor Jansen (Nightwish), Edward Reekers (Kayak), Damian Wilson (Arena, Headspace, Threshold), Neal Morse (Spock’s Beard, Transatlantic, Flying Colors), Russell Allen (Symphony X), Andi Deris (Helloween), Michael Romeo (Symphony X) és sokan mások…
A hazai lemezboltokban is elérhető az újdonság 3 CD-s, 5 CD+DVD-s artbook változatban és különálló dupla-dupla vinylen, illetve a streaming szolgáltatóknál is meghallgatható a frissített dupla album.

 

 

Megosztás