Az U.D.O. gitárosa, dalszerzője, Andrey Smirnoff ‘Electric Gravity’ címmel készül instrumentális gitáralbumot kiadni. Szólóelőadóként a Samurai című dal klipjével mutatkozott be a nemzetközi porondon.

Andrey Smirnoff

„Szeretném bemutatni első kislemezemet, a Samurait az ‘Electric Gravity’ instrumentális albumomról. Oly sok lemezt készítettem megannyi különböző előadóval, énekessel és zenekarral, nagyon büszke vagyok mindre, de mindezen évek alatt (mint sok más zenésznek) az volt az álmom, hogy készítsek egy gitárorientált instrumentális anyagot, szerettem volna, ha a gitárom veszi át a szólóénekes szerepét. 2020 nagyon nehéz év volt minden aktív zenész számára, de időt adott arra, hogy végre megvalósítsam az álmomat. Jelenleg nincs semmilyen lemezszerződésem még, és a zeneipar részéről sem kaptam semmiféle támogatást, ezért kérem, hogy osszátok meg ezt a dalt, ha tetszik” – írta közösségi oldalán Andrey Smirnoff.

 

 

A Samurai című dalban a gitárokat (szóló- és basszusgitár) Smirnoff kezeli, kollégái is jó ismerősök, Corvin Bahn billentyűst láttuk már az U.D.O. ‘Navy Metal Night’ koncertlemezén is, a dobos pedig az a Sergey Serebrennikov, akivel Andrey korábbi – részben az U.D.O.-val párhuzamosan ma is létező – zenekaraiban, az Everlostban, Flash Of Aggressionben és Nebesában is együtt játszott.

Smirnoffnak egyébként nem ez lesz az első szólólemeze, de az első, amely kizárólag instrumentális zenét tartalmaz majd.

Megosztás