Szaxofon, egy gyönyörű és csodálatos hangú nő, valamint a reszelős orgánumú metaltörpe, Udo. Így lehetne a legjobban összefoglalni az U.D.O. új dalát, ami a napokon belül érkező lemezen kap helyet.

U.D.O.

Az AFM Records gondozásában jelenik meg ’We Are One’ címmel július 17-én az U.D.O. legújabb lemeze. Az album különlegessége, hogy Udóék a Bundeswehr katonazenekarával készítették a lemezt, akikkel korábban több ízben is koncerteztek együtt. A dalszerzésbe és a hangszerelésbe besegített Christoph Scheibling alezredes, Guido Rennert és Alexander Reuber, akik a német fegyveres erők zeneszerzői, valamint két egykori acceptes bajtárs, Stefan Kaufmann és Peter Baltes is.

„Mindannyian ugyanezen a bolygón élünk. Mindegy, hogy kik vagyunk és mit csinálunk, akkor is csak ez az egy van, nincs B bolygó – mondta a lemez üzenetéről Udo Dirkschneider. – Amikor látom a képeket az óceánokban levő műanyagról és a következő klímakatasztrófáról hallok a hírekben, akkor eltöprengek azon, hogy milyen tiszteletlenek és felelőtlenek vagyunk néha. Ez nemcsak rólunk, hanem a többiekről is szól, de leginkább a gyermekeinkről!”

A lemezről az elmúlt időszakban csak egy kislemezdal, a címadó gurult le, most azonban itt a Neon Diamond is, amiben azzal a Manuela Markewitz-cel énekel duettet Udo, akit a Where The Angels Fly-ban hallhattunk legutóbb. Utóbbi dallal az egészségügyi dolgozóknak mondtak köszönetet.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás