A svéd Amaranthe eddigi legambiciózusabb és legrobbanékonyabb videójával jelentkezett, ami az érkező album negyedik kislemeze. Az európai bemutató körútnak lesz budapesti állomása is.

Amaranthe

Alig két héttel az új év kezdete után a Re-Vision című zúzós pop-metál dallal indítja az évet az Amaranthe, Svédország legsikeresebb modern metál alakulata. A dal elektronikus alapjaival és erőteljes riffjeivel bizonyítja, hogy miért az Amaranthe e műfaj egyik zászlóshajója.
Olof Mörck, a csapat gitárosa és vezetője kijelentette: „Itt volt az ideje a ’The Catalyst’ negyedik kislemezének, a Re-Visionnek, és ezúttal mindent beleadtunk. A súlyos cyberpunk és synthwave ritmusok az Amaranthe jellegzetes hangzásával egy olyan izgalmas és emlékezetes keveréket hoztak létre, ami biztos, hogy végleges kibernetikus implantátumként fog beágyazódni az agyadba. A csodálatos videó, amelyet megint régi jó barátunk, Patric Ullaeus készített, ambiciózusabb és robbanékonyabb, mint bármelyik eddigi Amaranthe-videó! Mivel a mesterséges intelligenciáról szóló 80-as évekbeli jóslatok napról napra igazabbnak tűnnek, készen állunk arra, hogy egy kataklizmával teli, mégis magával ragadó képet fessünk nektek az Amaranthe jövőjéről: azaz újravizionáljuk.”
A csapat februártól európai körútra indul a Dragonforce társaságában, ahol az Infected Rain lesz a speciális vendég. A turnénak március 8-án budapesti állomása is lesz.

 

 

Amaranthe

Megosztás