Kell egy szikra című dalával jelentkezett az Ossian a májusban megjelenő nagylemezéről. Rájuk is vonatkozik a Barba Negra igen szimpatikus opciója, hogy a már kétszer halasztott lemezbemutató koncertre nincs jegyértékesítés, csak regisztrálni lehet, ha újra zöld utat kapnak a rendezvények, a regisztráltak az első 24 órában elsőbbséggel válthatnak jegyet.

Ossian 2021 Paksi Endre

Már a harmadik kislemezét tette közzé a május 7-én érkező ’A teljesség’ című új nagylemezéről az Ossian. Az Azon a napon és az Ember a Holdon után itt a Kell egy szikra, és vele együtt végre a teljes dallista is. Ezzel egy időben elindult a zenekar teljesen megújult hivatalos webshopja, és egyben az új lemez előrendelése is, melyet több formátumban, akár kazettán is, sőt rajongói csomagban is meg lehet kapni, illetve Devecz Ádám grafikái alapján készült gyönyörű új pólóminták is elérhetők.

 

 

„Minden helyzetben igyekszem a lehető legjobb megoldást találni, ezért a 2020-as évet a dalszerzés és a stúdiózás jegyében töltöttük. Még soha ennyi időt és energiát nem fektettünk be egy albumba, nagyon remélem, hogy átjön majd az a lelkes öröm, amivel megírtuk és feljátszottuk az új dalokat! Igyekeztünk változatos és sokszínű lemezt készíteni zenében és szövegekben egyaránt, bízom benne, hogy egy lépéssel közelebb tudtunk kerülni az általam egy jó ideje keresett teljességhez!” – mondta Paksi Endre énekes a lemezzel kapcsolatban.

A zenekar őszi budapesti nagykoncertje háromszoros ünnep lesz: a ’Csak a jót’ és ’A teljesség’ albumok bemutatója, illetve a zenekar 35 éves jubileumi koncertje 2021. szeptember 11-én, a Barba Negrában kerül megrendezésre. A hivatalos esemény már él a Facebookon, jegyvásárlásra regisztrálni a Rock1 rendszerében lehet.

’A teljesség’ dallistája:

01. Kell egy szikra
02. Ember a Holdon
03. A türelem hatalom
04. Lassan ébredő
05. Szabad maradhat
06. A teljesség
07. Együtt voltunk minden
08. Azon a napon
09. Kelj fel és láss
10. Nem elég az ég
11. A hiányzó láncszem
12. Engedd el
(instrumentális)
13. Az, aki voltam

Ossian

Megosztás