Hamarosan elstartol és január 22-én Budapestre is elér a Sabaton ‘The Great Tour’ elnevezésű Európa-turnéja, melyen az Apocalyptica mellett az Amaranthe lesz a másik nyitóbanda. Utóbbiak egy Sabaton-feldolgozással készülnek a közös Európa-járásra.

Amaranthe

Az Európa-turné a Sabaton és az Apocalyptica társaságában, egy sor nyári fesztiválfellépés és egy észak-amerikai headliner turné a Battle Beast és a Seven Spires támogatásával – úgy néz ki, a 2020-as év a modern metal hatosfogat, az Amaranthe éve lesz. Tisztelgésül a közelgő turné partnerei előtt, a zenekar kiadta a 82nd All The Way című kislemezt. A dal egy Sabaton-feldolgozás, melynek eredetije a tavaly megjelent ‘The Great War’ albumon található, és a három énekessel előadott verzió valóban új csavart ad a nótának.

 

 

A gitáros Olof Mörck kijelentette: „Azok, akik ismerik az Amaranthe-et, tudják, hogy nem gyakran csinálunk feldolgozásokat, de volt valami egészen ellenállhatatlan a Sabaton 82nd All The Way című dalának újraértelmezésében! Míg tematikailag eltér a legtöbb dalunktól, zeneileg viszont tökéletesen illeszkedik hozzájuk. Öröm volt szétszedni és újra összerakni a dalt valamiféle klasszikus Amaranthe hangzással! Szóval ez a mi kis tisztelgésünk a hatalmas svéd Háborús Gépezet, a Sabaton előtt; 82nd All The Way!”

Korábban a másik turnépartner, az Apocalyptica is készített feldolgozást a Sabaton aktuális lemezéből, ők a Fields Of Verdunt választották.

Megosztás