A Children Of Bodom egykori frontembere a finn Kaaos TV-nek nyilatkozott új együtteséről, a Bodom After Midnightról. Ebben szóba került az új csapat repertoárja is.

Bodom After Midnight – Alexi Laiho új zenekara

Az ex-Children Of Bodom gitáros-énekes Alexi Laiho azt mondta, nem tántoríthatják el attól, hogy Children Of Bodom számokat játsszon, amikor elindul új bandájával, a Bodom After Midnighttal, akikkel már több nyári fesztiválmeghívást is kapott. Az új zenekarban Alexihez csatlakoznak Daniel Freyberg (ex-Children Of Bodom) gitáros, Waltteri Väyrynen (Paradise Lost) dobos, Mitja Toivonen (ex-Santa Cruz) basszer és Lauri Salomaa turnébillentyűs.

 

 

Laiho azt mondta a finn Kaaos TV-nek: „Children Of Bodom-dalokat fogunk játszani, hiszen a közönség azt akarja hallani. Ezeket a dalokat egyébként én írtam, szóval nem látok semmi okot, hogy miért ne játszhatnám az úgynevezett »alapvető« dalokat, de tervbe van véve egy vagy két olyan dal előadása is, melyeket a Children Of Bodom eddig még soha nem játszott, és néhány olyan dal, amelyet évek óta nem játszottunk, tehát egy jó kis keveréke lesz az elvárt és a ritkán játszott daraboknak. Megpróbálunk minél változatosabb műsort összeállítani minden koncerten.”

Később így folytatta: „Nagyon örülök annak, hogy fel tudok lépni ezzel a zenekarral. Az életem fontos része az élő játék. Noha az utolsó show óta nem telt el csak pár hónap, mégis úgy érzem, mintha évekkel ezelőtt lett volna és hiányzik a színpadi játék. Ha hamarosan nem jutok valamilyen koncertfellépéshez, elmegyek egy bárba, és bluest fogok játszani.” (nevet)

Jaska Raatikainen (dobok), Henri “Henkka T. Blacksmith” Seppälä (basszusgitár) és Janne Wirman (billentyűs hangszerek) tavaly október végén jelentették be távozásukat a Children Of Bodomból. Egy hónappal később megerősítették, hogy ők a Children Of Bodom névhasználatának jogszerű tulajdonosai.

Megosztás