Az Alestorm a nyári fesztiválturné előtt egy kicsit hűvösebb helyen forgatott felvételekből vágott össze videót az új EP egyik feldolgozásdalához.

Nemrég fejeződött be az Alestorm amerikai turnéja, ahol Kanadában is több koncertet adtak. És ha már ott voltak, a friss EP-n szereplő The Last Saskatchewan Pirate-hoz forgattak videót, a dal a The Arrogant Worms nevű kanadai komédiatrió 1992-es debütalbumának nyitószáma. A filmen bepillantást kaphatunk a kinti koncertek hangulatába, hogyan áll össze a színpad és hogy mi történik akkor, amikor nincs színen a csapat. A felvételek Winnipegben, Saskatoonban, Edmontonban, Calgaryban, Salmon Armban, Vancouverben, Torontóban és Montrealban készültek. A ’Voyage Of The Dead Marauder’ EP-t Budapesten rögzítették tavaly szeptemberben, és három saját dalon kívül két feldolgozás kapott helyet rajta.
A csapat hamarosan nyári fesztiválturnéra indul, aminek keretén belül július 11-én a Rockmaratonon is fellépnek. Aki viszont nem tud addig várni, annak május 31-én különleges lehetősége lesz a találkozásra a csapat basszusgitárosával, Gareth Murdockkal, ugyanis a 2024-es Insane Hellride Festen éjfél után nem sokkal színpadra lép melodikus black metal zenekarával, az Imperial Demonickal.

 

 

Insane fest

Megosztás