Ma került nyilvánosságra a Judas Priest ‘Invincible Shield’ albumáról a 4. kislemeznóta, amiről korábban Rob Halford azt mondta, ez a dal „letépi a fejeteket”. És tényleg. A The Serpent And The King a Painkiller energiájával gázolt át rajtunk.

Judas Priest

A Panic Attack, a Trial By Fire és a Crown Of Horns után a 4. kislemezdal a március 8-án megjelenő ‘Invincible Shield’-ről a The Serpent And The King. Rob Halford, a banda énekese pár napja úgy vezette fel az új nótát egy rövid részletet bemutatva, hogy ez a dal „letépi a fejeteket”.

 

 

A Judas Priest Európában a Saxon és a Uriah Heep társaságában turnézik, de a dolgok mai állása szerint hozzánk a másik két banda nélkül jönnek a Rockmaratonra. Aki a triumvirátust együtt akarja megnézni, annak Bécsig kell menni értük. Halford a műsorösszeállítás nehézségeiről is beszélt: „19 stúdióalbum után ez nem könnyű. Ha nem játszanánk el a Breaking The Law-t, kitörne a lázadás, ha kimaradna a Painkiller, szintén lázadás lenne. Vannak bizonyos dalok, amiket kötelező eljátszani a rajongóknak, mert ezek határozzák meg, kik vagyunk zenekarként. Szóval a setlist egy része már önmagát írja. Ugyanakkor találtunk néhány számot a korábbi albumokról, amiket elő fogunk venni, vagyis valószínűleg lesz legalább két-három ritkaság a műsorban. Van 60-70 olyan nóta, amit bármelyik pillanatban el tudnánk játszani. És még többet adunk hozzá ehhez a listához. Érdekes látni, ahogy röpködnek az SMS-ek és az e-mailek, hogy kinek milyen dal jut még eszébe. Mert meg kell találni az egyensúlyt. Amikor egy zenekar a színpadon zenél, minden egyes tagnak egyet kell értenie a műsorral, nincs helye annak, hogy »ó, haver, muszáj ezt eljátszanom?« De higgyétek el, fantasztikus lesz!”

Megosztás