A lemezt nyitó Treasure Chest Party Quest után az Alestorm kiadta a második kislemezt, a Tortugát közelgő albumukról, a ‘Curse Of The Crystal Coconut’-ról, mely május 29-én jelenik meg a Napalm Recordsnál.

Alestorm

Éld át egy körmönfont kalóz életét az Alestormmal, miközben megemlékeznek egy füst alatt a világ leghírhedtebb kalózfõvárosáról is. Fedezd fel az elektronikus és rap hatásokkal dúsított Alestorm-ízt – még soha nem hallottál ilyet korábban a kalózok szégyenétől!

 

 

Az elkészült klipben minden megtalálható: a karibi szellőben pálmafák lengedeznek, a napfény szikrázóan sugárzik… és Christopher Bowes kapitány rumot lop, a Brit Korona pedig vadászik rá – ez bizony embervadászat! Bowes kapitányhoz csatlakozik a másik legendás kalóz, Yarrface kapitány a Rumahoyból, és együtt végül győzelmeskednek és ezt meg is ünneplik… de nézd meg magad!

A kalózok sztereotip ábrázolásával – hogy ők a tenger magányos farkasai – ellentétben a ‘Curse Of The Crystal Coconut’-on az Alestormhoz csatlakozik többek között Ally Storch a Subway to Sallyből (aki az egész albumon hegedül) és Captain Yarrface a Rumahoyból! Az albumon szereplő dalok sokfélesége kielégíti még a legkukacoskodóbb kalandkeresők és a legvadabb kalózpartik igényeit is. A Chomp Chomp, amelyben Vreth énekel a Finntrollból, akár azt is okozhatja, hogy soha többé nem akarsz a nyílt vizekre lépni, de feltétlenül táncolni hív a ravasz dallamokra. A Pirate Metal Drinking Crew fülbemászó ritmusa a dalt a kincskereső martalócok kínálatának újabb lábrázó himnuszává teszi. Természetesen nem létezhet Alestorm album az egyedi humorérzékük nélkül – ez és még sok más megtalálható a Treasure Chest Party Quest partihimnuszában vagy a meglepő Zombies Ate My Pirate Ship dalban. Habár a kristálykókusz átka (’Curse Of The Crystal Coconut’) egyelőre rejtély maradhat, egy dolog biztos – minden bizonnyal sutba vágod az összes konvenciót és csatlakozol ehhez a humoros kalózlegénységhez az eddigi legvadabb és legkönyörtelenebb utazásuk során!

Alestorm

Megosztás