Több ezres tömeg előtt felvett koncertanyaggal jelentkezik a Bodor Mátét is a soraiban tudó Alestorm. A felvételt egyébként bárki ingyen megnézheti a YouTube-on, aki nem ragaszkodik a fizikai példányokhoz.

Alestorm new

Mindenki a fedélzetre! A világ kedvenc kalózmetálos ivócimborái (Pirate Metal Drinking Crew), az Alestorm tagjai egy vad utazásra hívnak a hét tengeren át, új koncertanyaguk a ’Live in Tilburg’, ami fekete, mentazöld és aranysárga színű vinyl lemezeken, valamint Blu-ray + DVD + CD verzióban is megjelenik május 28-án. Készült egy különleges fadobozos kiadás is, amiben a mediabook csomagolású Blu-Ray + DVD + CD verzión kívül egy zászló (a borító mintájával), egy nyakba akasztható stage pass („Alestorm ivócimborák” felirattal) és egy 7 hüvelykes bakelit kislemez is található, két új akusztikus feldolgozással (The Wellerman, Chicken On A Raft).

 

 

Alestorm - Live In Tilburg

Az energikus Keelhauled első másodperceitől kezdve kristálytisztán látszik, hogy az Alestorm ma az egyik legkreatívabb és legegyedibb koncertzenekar, Tilburgban közel 3000 rajongó bizonyosodhatott meg erről az energiáról, a buli alatt senki sem bírt egy helyben állva maradni. Most az Alestorm mindenki kedvenc gumikacsájával megbolondított és rengeteg alkohollal nyakon öntött izgalmas koncertprodukcióját saját kényelmes kanapédból élvezheted.

Christopher Bowes így nyilatkozott a kiadványról: „Ó, azok az élő koncertek! Emlékszel még rájuk? Na, én sem. Egyébként két évvel ezelőtt egy óriási show-t nyomtunk a 013-ban a hollandiai Tilburgben, nagyon szórakoztató volt. Meg le is filmeztük az egészet. És amikor tavaly ingyen megjelentettük a felvételt a YouTube-on, egy csomóan azt mondtátok, hogy ez nagyon tetszik nektek. És mivel mi kincsre éhes kalózok vagyunk, rájöttünk, hogy valószínűleg egy csomó embert meg tudunk győzni arról, hogy megvásárolja, ha műanyagba csomagoljuk, és egy nagy fadobozba zárjuk. Egy kis erőfeszítéssel még néhány bónuszt is pakoltunk mellé. Élvezzétek!”

A ’Live In Tilburg’ dallistája:

01. Intro
02. Keelhauled
03. Alestorm
04. Magnetic North
05. Mexico
06. Over The Seas
07. The Sunk’n Norwegian
08. No Grave But The Sea
09. Nancy The Tavern Wench
10. Rumpelkombo
11. 1741 (The Battle Of Cartagena)
12. Drunken Sailor
13. Hangover
14. Pegleg Potion
15. Bar ünd Imbiss
16. Captain Morgan’s Revenge
17. Shipwrecked
18. Drink
19. Wolves Of The Sea
20. Fucked With An Archor

Alestorm - Live In Tilburg

Megosztás