Bár már másfél hete tudjuk, eddig nem hozhattuk nyilvánosságra, hogy 2022 januárjában jön az Accept.

Accept 2020

A korábban, a The Undertaker videóklipjének megjelenésekor meghirdetett Spotify-meghallgatásokra regisztrált és az ötszázezer meghallgatás mielőbbi elérését segítőket jutalmazta a zenekar azzal, hogy a nagyközönség előtt másfél héttel meghirdette a 2022-es turné dátumait, így elsőbbséget biztosítva leghűségesebb rajongóinak, hogy a kedvezményes early bird jegyekre lecsaphassanak. Most viszont már hivatalosan is bejelenthetjük: 2022. január 30-án érkezik Budapestre, a Barba Negrába az Accept, hogy bemutassa új nagylemezét, a ‘Too Mean To Die’-t. Rádásul nem is egyedül, az ex-Motörhead-gitáros és fiai kísérik el, azaz a Phil Campbell and the Bastard Sons, valamint a Flotsam And Jetsam. A H-Music által szervezett koncertre jegyek már kaphatók a Rock1 oldalán.

 

 

Ez lesz az új, hattagú Accept első bemutatkozása hazánkban, és az első Peter Baltes basszusgitáros nélkül. Bár sosem mondták ki, mi kezdettől fogva pedzegettük, hogy Wolf Hoffmann szimfonikus koncertötlete verte ki a biztosítékot Peternél. Nos, a neten fellelhető 2019-es koncertfelvétel tanúsága szerint a nagyzenekaron kívül hegedűművésszel és billentyűssel megtámogatott Accept kétórás koncertjének első kétharmadában mindössze öt Accept-dal hangzott el, miközben Wolf két szólóalbumáról kilenc dalt játszottak. Szerencsére hozzánk már nem ezzel a műsorral jönnek!

Accept – ‘Too Mean To Die’ Európa-turné
Special guests:
Phil Campbell and the Bastard Sons
Flotsam & Jetsam
Helyszín: Barba Negra (1117 Budapest, Neumann János u. 2.)

Jegyek:

7 999 Ft – Early bird (2021. április 05-ig kizárólag az Accept zenekar oldalát követő Spotify-felhasználók részére, utána a készlet erejéig),
8 999 Ft – Elővételben 2021. december 31-ig,
9 999 Ft – 2022. január 01-től és a koncert napján.

Esetleges további részletek a koncert Facebook-oldalán.

Accept tour 2022

Megosztás