Az első ízelítő az Accept 2021 elején megjelenő ‘Too Mean To Die’ albumáról a The Undertaker kislemez, melynek hátborzongató videóját ma mutatták be. A nagylemez borítója viszont továbbra is titkos!

Accept - Undertaker

A Nuclear Blast kiadó bejelentette, hogy jövő év elején, pontosabban 2021. január 15-én jelenik meg az Accept tizenhatodik sorlemeze, mely a ‘Too Mean To Die’ címet kapta. Az előrendelés november 6-án indul. A The Undertaker videóját egy elhagyatott kastélyban forgatták Lengyelországban, valamint egy régi nashville-i temetőben. A középtempós nóta delejes építkezésével és érzelmekre ható énekével akarja meghódítani a rajongókat. Az együtténeklés garantált, a dal biztos koncertfavorit lesz Wolf Hoffmann szerint.

 

 

A kislemez és az album egyaránt Nashville-ben készült a neves brit producer, Andy Sneap (Judas Priest, Megadeth) kezei alatt, aki 2010 óta felelős az Accept stúdióhangzásáért.

Wolf Hoffmann a ’Too Mean To Die’ albumcímmel kapcsolatban ezt nyilatkozta: „Egy csavarral akartuk megközelíteni a koronavírus-helyzetet. Mi vagyunk a metál katonái, menetelünk megállás nélkül, nem fog rajtunk a halál!”

Az album borítója még mindig szigorúan titkos, mélyen eltemették a föld alá. De a mai naptól kezdve az Accept-rajongók egyedülálló lehetősége, hogy felfedjék a borítót, így az végre napvilágra kerülhessen. Minél gyakrabban streamelik a The Undertakert a Spotify-on, annál gyorsabban dolgozik, annál mélyebbre ás a sírásó, míg végül 500.000 stream esetén megjelenik a ‘Too Mean To Die’ album borítója. Ezen felül a rajongók nyerhetnek egy exkluzív „Zoom Meet & Greet”-et az egész zenekarral, valamint egyéb nyalánkságokat is. Szóval kezdjetek ásni!

Megosztás