Az … And They All Blew Away klipjével mindenkit meglepett a Witherfall. A lemezen 15 perces hosszúságú tétel négy percre rövidült a hivatalos kisfilmen, de annál látványosabb lett.

Witherfall

Ma jelent meg az amerikai csapat új nagylemeze ’Curse Of Autumn’ címmel, a Century Media Records gondozásában. A lemezt Jon Schaffer producerrel és Marco Minnemann dobossal készítették el, ha minden jól alakul, akkor az ősszel turnéra is indulnak az Evergrey, valamint a Dust In Mind társaságában. A népszerűsítési kampányban a The Last Scar, az As I Lie Awake, az Another Face, a The Other Side Of Fear és a The River című dalokat ismerhettük meg. Ma ezekhez társul az … And They All Blew Away. Az említett tétel rövidített változatához ismét egy horrorisztikus kisfilmet készítettek, melyről így mesélt a csapat: „Ez egy teljesen átszerkesztett verziója a dalnak. A merészebbek számára van egy bő 15 perces változata a lemezen, ami messze a legprogresszívebb dolog, amit a Witherfall valaha írt, és a legendás Marco Minnemann hihetetlen dobteljesítményét, valamint Anthony Crawford csodásan eklektikus basszustechnikáját is hallhatod benne. Ha belemegyünk a ‘Curse Of Autumn’ dalszerzési folyamatába, mindig szerettük volna kipróbálni és felülmúlni magunkat bizonyos számokban, és a cél az volt, hogy írjunk egy olyan dalt, amely elviszi a hallgatót egy páratlan zenei utazásra. Ehhez a rövidített változathoz UnholyRoman (Brendan McGowan) készített filmet, melynek mondanivalóját éppúgy homály fedi, mint a dal jelentését…”

 

 

Ahogy ők is említették, a merészebbek számára létezik egy 15 percnél hosszabb verzió is a dalból, a klip alatt azt is meghallgathatod.

Megosztás