fbpx

Randy McStine (Lo-Fi Resistance) és Marco Minnemann (The Aristocrats) egy új formációban zenélnek együtt. A július 3-án érkező lemezükről elérhető lett a második önálló dal.

McStine & Minnemann

A két zenész még 2018-ban találkozott, amikor más előadókkal dolgoztak együtt. Felfedezték egymás lelkesedését, elszántságát a rock, a pop és más műfajok előadói iránt, és ekkor döntötték el, hogy egy projektben fognak zenélni. Amikor McStine és Minnemann elkezdtek dolgozni EP-lemezükön, gyorsan módosítottak a terven, mert az összhang és zenei ötleteik plusz lendületet adtak nekik. A végeredmény a saját néven érkező debütáló anyagon kap helyet, melyen tíz dal található, zeneileg pedig az XTC, a Mr. Bungle, a The Knack, a Queen és Frank Zappa stílusához állnak közel.

A lentebb hallható dal, a Your Offenses tökéletesen megmutatja, hogy a zenekar milyen irányban dolgozott albumuk készítésekor, és hogy milyen erős hatással volt rájuk a hetvenes évek zenéje. Persze ebben a szerzeményben a hetvenes évek stílusához egy szofisztikált modern csavar is felfedezhető. Randy így mesélt a frissen bemutatott szerzeményről: „Mi nem egy punk-rock lemezt készítettünk, de úgy érzem, hogy a hatása valahol mégis megjelenik. A basszus és a dob olyan Police-os hatású, nagyon élvezem, hogy ez a dal milyen is lett. Marco és köztem jó összhang alakult ki, amikor írtuk. Amikor meghallgattam, hogy Marco milyen gitárszólamot írt az átkötő részben, akkor meglepődtem, mert magam is ezt akartam csinálni, ez ment végig az én fejemben is. Ez volt az a pillanat, amikor teljesen világos lett, hogy mi egy oldalon állunk.”

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás