The Other Side Of Fear címmel érkezett a Witherfall legújabb dala, amelyhez horrorisztikus és pikáns jelentekben bővelkedő klipet készítettek.

Witherfall

Joseph Michael (ének, billentyűs hangszerek), Jake Dreyer (akusztikus gitár, elektromos gitár), Anthony Crawford (basszusgitár), Marco Minnemann (dobok) jegyzi az amerikai csapat következő nagylemezét, amely március 5-én jelenik meg ’Curse Of Autumn’ címmel a Century Media Records gondozásában. Ahogy eddig, most is ott lesz velük Alex Nasla turnébillentyűs is. A tervek szerint az Evergrey és a Dust In Mind társaságában fognak turnézni idén októberben, de ennek a sorozatnak hozzánk közeli állomása egyelőre nincs. A lemez producere az Iced Earth főnöke, Jon Schaffer, az album borítóját ismét Kristian Wåhlin készítette, ez a kézzel festett remekmű a zenekar számára készült sorozat negyedik darabja.

 

 

Az újdonságról bőséges ízelítőt kaptunk eddig, a The Last Scar, az As I Lie Awake és az Another Face is elhangzott már, a legújabb tétel pedig a The Other Side Of Fear, amellyel az As I Lie Awake után újra a ’80-as évek horrorfilmjeinek világában merülünk el. A klip rendezői Cig Neutron és Shaun KasL Singer. „Ez a legrégebbi dal a lemezen. Joseph hozta a címet, az alapdallamot és a témát. A zenét ezek köré építettük fel, rendszerint az írási folyamat végén. Ez a darab egyébként ‘A Prelude To Sorrow’ idejéből való, a versszakok és a refrének is ekkor készültek. Ahogy haladtunk a lemez megírásával, úgy lett egyre világosabb, hogy egy Adam Saganról szóló rockopera lesz belőle. Ebbe a koncepcióba a The Other Side of Fear nem igazán illett. A dalt Las Vegasban fejeztük be egy féktelen tivornya után. A videó pedig rémálomszerű lett, Cig Neutron, Rannie Rodil és Sin Twisted a főszereplői. Cignek és csapatának sikerült megragadnia a dal főbb témáit, kihangsúlyozták a szövegben rejlő pánikot és a zene által közvetített nyugtalan félelmet. A film maga felkavaró, kreatív és határozottan NSFW [érzékeny tartalommal bír]” – figyelmeztetett a banda.

Megosztás