Az Oceans Of Slumber magasabb fokozatba kapcsolt új albumuk népszerűsítésével, ismét klipes dallal jelentkeznek, jó szokásukat folytatva vendégénekessel, Mick Moss-szal (Antimatter).

Oceans Of Slumber

A texasi zenekartól sosem állt távol, hogy aktívan leróják tiszteletüket az általuk nagyra tartott zenészek, zenekarok előtt. Erre láthattunk már példát az előző lemezükön, ahol Tom S. Englund (Evergrey, Redemption) volt a vendégszereplő, de megemlíthetnénk akár a Type O Negative-feldolgozásukat is, amit koncerteken játszanak már egy ideje, de lemezre is felkerül hamarosan. Ha nagyon alaposak akarunk lenni, a nemrég debütált Billie Holiday-feldolgozásukat se hagyjuk ki a listából! Ezt a jó szokásukat megőrizve, ismét vendégénekes közreműködésével teszik elénk új klipes dalukat, erre a szerepre pedig az Antimatter torkát, Mick Mosst kérték fel. A misztikusan és fájdalmasan kavargó ballada a The Colors Of Grace címet viseli.

A zenekar új albumának megjelenése is vészesen közeleg, így ez a duett sem az első dal már, amit hallhatunk az ősszel érkező, a zenekar nevét viselő anyagról.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás