2021 márciusában lát napvilágot a Witherfall ’Curse Of Autumn’ névre keresztelt harmadik albuma a Century Media Records gondozásában, amelyről The Last Scar címmel az első dal már meghallgatható.

Witherfall

A Los Angeles városából indult – a Sanctuary énekesét is a soraiban tudó – Witherfall 2021 márciusában jelenteti meg ’Curse Of Autumn’ című új lemezét. Az album borítóját ismét Kristian Wåhlin követte el, ez a kézzel festett remekmű pedig a zenekar számára készült sorozat negyedik darabja.

 

 

Witherfall

A zenekar így kommentálta a dalt: „Ez egy szép és boldog dal, melyet erősen inspirált turnénk egyik csehországi megállójának estéje. Valószínűleg ez az egyik legagresszívabb Witherfall-dal, és minden bizonnyal az állóképesség próbája a hangszereseknek és az énekeseknek egyaránt. A felvételek folyamán producerünk, Jon Schaffer valóban próbára tett minket a végleges verzió megszületésének érdekében. A Witherfall és a Century Media csapata egyaránt úgy érezte, hogy ez a dal tökéletes felvezetője lehet legújabb albumunknak, a ’Curse Of Autumn’-nek. Hasonlóan a korábbi Witherfall-lemezekhez, ez is elég viharos, a The Last Scar pedig ennek az első szele.”

Megosztás