Az Adrian Vandenberg és Steve Vai nevével fémjelzett ‘Slip Of The Tongue’ slágerének, a Now You’re Gone-nak a felújított klipjével szórakoztat a Whitesnake, míg a ’Love Songs’ novemberi megjelenésére várunk.

Whitesnake 2020

November 6-án jelenik meg a ’Love Songs’, amely a nyáron elindított ’Red, White And Blues’ trilógia második darabja. A ’The Rock Album’-hoz hasonlóan most is újrakevert és újramaszterelt régi dalok válogatásáról van szó, azonban korábban kiadatlan felvételek is kerültek rá. A kiadványon az 1987 és 2011 között megjelent öt Whitesnake-nagylemez és David Coverdale harmadik szólóalbuma, az ’Into The Light’ dalaiból találhatunk egy csokorral. A Rhino Records digipack CD és piros színű 2 LP variációkban jelenteti meg az anyagot fizikai formátumban.

 

 

Az ‘1987’-ről kiválasztott Is This Love? és a ‘Forevermore’ balladája, az Easier Said Than Done után most a ‘Slip Of The Tongue’ slágerének, a Now You’re Gone-nak a felújított klipjét nézhetjük meg a lemezen szereplő remixelt, remaszterelt hanggal.

Megosztás