A Rhino Records folytatja tavaly megkezdett sorozatát, ezúttal David Coverdale csapatának legszebb szerelmes dalait gyűjtötték egy csokorba.

Whitesnake

November 6-án jelenik meg a ’Love Songs’, amely a nyáron elindított ’Red, White And Blues’ trilógia második darabja. A ’The Rock Album’-hoz hasonlóan most is újrakevert és újramaszterelt régi dalok válogatásáról van szó, azonban korábban kiadatlan felvételek is kerültek rá. A kiadványon az 1987 és 2011 között megjelent öt Whitesnake-nagylemez és David Coverdale harmadik szólóalbumának, az ’Into The Light’-nak a dalaiból találhatunk egy csokorral. Utóbbi anyagról a Don’t You Cry és a Midnight Blue hallható a lemezen, míg a korábban kiadatlan With All Of My Heart, a Yours For The Asking és a Let’s Talk It Over című dalok a Whitesnake-fiókból kerültek elő, az 1997-es ’Restless Heart’, a 2008-as ’Good To Be Bad’ és a 2011-es ’Forevermore’ idejéből.

 

 

A ’Love Songs’ megjelenéséhez a csapat korábbi gigaslágereinek kisfilmjeit is feljavítják, az Is This Love klipjét már meg is nézhetjük HD minőségben, 2020-as hangzással. A Rhino Records webes boltjában elindult az előrendelés a CD és a piros színű 2 LP lemezekre.

’Love Songs’ dallista:

01. Love Will Set You Free
02. The Deeper the Love
03. All I Want, All I Need
04. Too Many Tears
05. Can’t Go On
06. Is This Love
07. With All of My Heart *
08. Summer Rain
09. Your Precious Love
10. Now You’re Gone
11. Don’t You Cry
12. Midnight Blue
13. Easier Said Than Done
14. Yours For The Asking *
15. Let’s Talk It Over *

A csillaggal jelöltek eddig kiadatlan dalok.

Whitesnake - Love Songs

Megosztás