A pandémia elmosta az idei fesztiválszezont, de a Wacken szervezői nem adták fel. „Ha nem tudsz eljönni Wackenbe, Wacken jön el hozzád!” – felkiáltással úgy döntöttek, élőben fogják közvetíteni a koncerteket az interneten.

Wacken World Wide

Ebben az évben a szervezők egy teljesen új Wackent hoznak el a rajongók otthonába. A fesztivál ezúttal a legnagyobb élőben közvetített metal show-ként tér vissza. A digitális közvetítés első felvonása július 29-től augusztus 1-ig tart, ezt a wacken-world-wide.comon megtalálható alkalmazáson, a MagentaMusik 360-on és a MagentaTV-n lehet majd követni.

 

 

A különleges exkluzív show-n olyan csapatok lépnek fel, mint a Blind Guardian, a Heaven Shall Burn, az In Extremo, a Kreator és a Beyond The Black. A régi motorosok mellett a Wacken Metal Battle és a Wacken Foundation csapatait is látni lehet majd. Az új fesztiválozók a koncertek mellett exkluzív interjúkat, színpad mögötti titkokat is láthatnak. Ez a digitális módszer egy teljesen új élményt ad, hiszen a virtuális megjelenésre különleges látvánnyal készülnek.

Megosztás