David Readman énekes és Markus Kullmann dobos újra csatlakozott a körhöz. A Voodoo Circle januárban megjelenő új albumán, a ‘Locked & Loaded’-en már ők szerepelnek.

Voodoo Circle 2020

Úgy látszik, nem vált be a legutóbbi lemez felállása. Herbie Langhans és Francesco Jovino távozott a Voodoo Circle soraiból és visszatértek az eredeti tagok, akikkel az első három albumot készítették: ismét David Readman az énekes és Markus Kullmann a dobos a csapatban. Már be is fejezték a 2018-as ‘Raised On Rock’ utódjának munkálatait. Az új album ‘Locked & Loaded’ címmel január 15-én jelenik meg az AFM Recordsnál. A Voodoo Circle ismét Jacob Hansen szolgáltatásait vette igénybe a keveréshez és a masztereléshez. Várhatóan október 30-án érkezik a ‘Locked & Loaded’ első kislemeze, a Devil With An Angel Smile.

David Readman megjegyzése a régi/új felállásról: „5 hosszú év után – és mindig figyeltem a srácokat a távolból – nagyon jó érzés a visszatérés és hogy újra a kör tagja lehetek! Újra együtt a kedvenc felállásom, és itt egy új album, aminek büszke vagyok, hogy részese lehetek. Nagyon várom már az újabb turnét! Hamarosan találkozunk!”

Alex Beyrodt zenekarvezető is nagyon örül Readman és Kullmann visszatérésének: „Minden a helyére került, ahogy mindig is lennie kellett volna. A kémia azonnal működött köztünk és képtelen vagyok elrejteni arcomról a hatalmas vigyort.”

A Voodoo Circle 2020-ban tehát újra így néz ki:

Alex Beyrodt – gitár
David Readmann – ének
Mat Sinner – basszusgitár, vokál
Markus Kullmann – dobok


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás