A Becoming már a negyedik dal a Volbeat decemberben érkező új nagylemezéről, egyben az eddigi legthrashesebb hangzású nótájuk is.

Volbeat

Nyár elején a Volbeat megosztotta első két új szerzeményét a 2019-es ’Rewind, Replay, Rebound’ óta. Most már tudjuk, hogy a Wait A Minute My Girl és a Dagen Før is a dán hard rock csapat közelgő ‘Servant Of The Mind’ című albumán szerepel, nyolcadik nagylemezük december 3-án jelenik meg. Michael Poulsen énekes, Jon Larsen dobos és Kaspar Boye Larsen basszer Dániában rögzítették a sávjaikat Jacob Hansen producerrel, míg Rob Caggiano gitáros New Yorkban vette fel a saját részeit.

 

 

Eseménydús év volt ez a csapat számára, akik emellett elkészítették a Metallica Don’t Tread On Me című dalának remek feldolgozását is a ’The Metallica Blacklist’ válogatáslemezre.

„Az egész albumot három hónap alatt írtam meg – magyarázta Poulsen. – Jó helyen és jó hangulatban voltam, míg tartott a karantén és otthon voltam bezárva, és legalább volt egy önmagamból álló, foglyul ejtett közönségem. Rengeteg Volbeat-jegyet találsz az új lemezen, ha visszahallgatod a legelsőt, és összehasonlítod azzal, ahol most tartunk, hallhatod, hogy a zenekar stílusa hogyan fejlődött, miközben megtartotta jellegzetes hangzását.”

A ‘Servant Of The Mind’ normál és deluxe kiadásban is elérhető, utóbbin 4 bónuszdalt találsz. A júniusi dupla premier óta szeptemberben kihozták a Shotgun Bluest is, így a Becoming már a zenekar negyedik kislemeze. A dal a banda eddigi legthrashesebb hangzású intrójával nyit, de a himnikus refrén már felvillantja Michael Poulsen énekének színe-javát. Magad is tesztelheted ezt a szerzeményhez készített szöveges videóban.

‘Servant Of The Mind’ dallista:

01. Temple Of Ekur
02. Wait A Minute My Girl
03. The Sacred Stones
04. Shotgun Blues
05. The Devil Rages On
06. Say No More
07. Heaven’s Descent
08. Dagen Før (feat. Stine Bramsen)
09. The Passenger
10. Step Into Light
11. Becoming
12. Mindlock
13. Lasse’s Birgitta

A deluxe edition bónuszdalai:

14. Return To None (Wolfbrigade-feldolgozás)
15. Domino (The Cramps/Roy Orbison-feldolgozás)
16. Shotgun Blues (feat. Dave Matrise)
17. Dagen Før (Michael Vox Version)

Volbeat - Servant Of The Mind

Megosztás