A Visions Of Atlantis régóta dédelgetett álma vált valóra: egy felejthetetlen utazás történelmük tengernyi mélységein át a Bohemian Symphony Orchestra Prague kíséretében!

Visions Of Atlantis

Idén ősszel a Visions Of Atlantis folytatja magával ragadó szimfonikus utazását, bemutatva a rajongóknak legelső élő koncertfelvételüket, mely megjelenik DVD és Blu-ray lemezen is. Az  ‘A Symphonic Journey To Remember’ felvétele a 2019-es Bang Your Head fesztiválon készült, és természetesen a Napalm Records adja ki. Az anyag 2020. október 30-án lát napvilágot, addig maradnak az előzetesek, melyek közül első a Heroes Of The Dawn a 2019-es lemezükről, a ‘Wanderers’-ről.

Clémentine Delauney mondta az emlékezetes szimfonikus utazásról: „Nagyon örülünk, hogy végre kiadjuk legelső élő Blu-ray / DVD felvételünket, egy emlékezetes szimfonikus utazást. A műsorunk a 2019-es  Bang Your Head fesztiválon a Bohemian Symphony Orchestra Prague kíséretében a tökéletes pont volt térben és időben ahhoz, hogy valóra váljék az álmunk, hogy nagyzenekarral játsszunk. Reméljük, hogy annyira fogjátok élvezni ezt az audiovizuális élményt, amennyire élénken él még mindig bennünk a műsor emléke!”

Ez a felejthetetlen koncertélmény speciális digipak csomagolású Blu-ray / DVD / CD kombóként, valamint gatefold dupla vinylként jelenik meg fizikai formában és minden audio streaming szolgáltatón keresztül elérhető lesz.

Dallista:

01. Intro
02. The Deep & the Dark
03. New Dawn
04. Ritual Night
05. Lost
06. The Last Home
07. Memento
08. Release My Symphony
09. Words Of War
10. Heroes Of The Dawn
11. Wanderers
12. Seven Seas
13. A Journey To Remember
14. The Grand Illusion
15. Nothing Lasts Forever
16. Passing Dead End
17. Return To Lemuria

Visions Of Atlantis - A Symphonic Journey To Remember


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás