Június 4-én a Powerwolf nagyszabású szabadtéri koncertre készül a Barba Negrában, melyhez 6 banda csatlakozott, kétszínpados minifesztivállá avanzsálva a bulit. Jön a Dynazty, az Eclipse, a Visions Of Atlantis, a Classica, a Hydra és a Power.

Powerwolf

A Dynazty legutóbb a Kissin’ Dynamite-tal közös headliner turnéjával járt nálunk, ezúttal a Powerwolfnak melegíti majd be a deszkákat. A modern elemekkel megspékelt melodikus rock/metálcsapat nagyon gyorsan a magyar közönség kedvencévé vált, így a gyors visszatérésük nem volt kérdés.

 

 

Egyenesen Stockholmból érkezik az dallamos hard rock banda, az Eclipse, melynek sorban a nyolcadik lemeze, a ’Wired’ 2021-ben jelent meg. A srácok olyan csapatokkal játszanak együtt, mint a Def Leppard, a Mötley Crüe, vagy a Hollywood Vampires.

’Pirates’ címmel tavaly jelent meg a Visions Of Atlantis „kalózos” lemeze, visszahozva azzal a zenekar korábbi, metálosabb vonalát. Az osztrák, olasz és francia tagokból álló csapat szeptemberben az Alestorm vendégeként járt legutóbb nálunk, s nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy ismét felállnak a Barba Negra színpadára, ezúttal azonban már az új helyszínen.

Természetesen az itthoni csapatok sem maradnak el, kis hazánk színeiben jön a Világi Zoli dobos/énekes (Lord, Fáraó, Obstruction) vezette heavy metal csapat, a Power, egy friss formáció, a korábban a Tales Of Eveningből ismert Pálosi Róbert dobos csapata, a Hydra és a tavalyi évben fennállásának 35 éves jubileumát köszöntő legendás Classica is.

Jegyet a Rock1 rendszerében lehet vásárolni, további információk az esemény Facebook-oldalán.

Powerwolf

Megosztás