A dallamos rockzene egyik bástyája, az Unruly Child visszatér ‘Our Glass House’ című új albumával, melyről az első klipet a lemezt nyitó Poison Ivyhoz forgatták.

Unruly Child

2020. december 4-én jelenik meg a Frontiers Musicnál az Unruly Child vadonatúj hanganyaga. A folyamatos evolúció állapotában lévő együttes egy izgalmas új albumot hozott létre, amely a kortárs és a klasszikus rockból eredő zenei gyökereiket tükrözi. A zenekar régi rajongói számára kötelező, a zenekart nem ismerő dallamosrock-rajongók számára pedig egy csodálatos belépési pont a muzsikájukba. Az első ízelítő a Poison Ivy kislemez videóklipje.

1993 körüli feloszlásuk után a legendás dallamos hard rock kvintett, az Unruly Child 2010-ben állt újra össze, és a Frontiers Musicnál készített vadonatúj albumot, majd ezt még újabbak követték 2014-ben, 2017-ben és 2019-ben. Marcie Michelle Free énekes (King Kobra, Signal), Bruce Gowdy gitáros (Stone Fury, World Trade) és Guy Allison billentyűs (Lodgic, World Trade, Doobie Brothers) most újra együtt zenélnek a ‘The Glass House’-on. A legendás basszusgitáros, Tony Franklin (ex-Blue Murder, The Firm) csatlakozott hozzájuk, aki fretless basszusgitárjátékáról ismert. Az Unruly Child egy lenyűgöző új albumot írt és vett fel, amely folytatja eddigi sikerszériájukat.

Az ‘Our Glass House’ dallistája:

01. Poison Ivy
02. Say What You Want
03. Our Glass House
04. Everyone Loves You When You’re Dead
05. Talked You Out Of Loving Me
06. Underwater
07. Catch Up To Yesterday
08. Freedom Is A Fight
09. The Wooden Monster
10. Here To Stay
11. To Be Your Everything 2020
12. Let’s Talk About Love 2020

Unruly Child - Our Glass Home


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás