A tavaszi Brian May-kihívás folyományaként a Testament gitárosa, Alex Skolnick és az Arch Enemy énekesnője, Alissa White-Gluz elkészítették a maguk We Are The Champions-verzióját.

Alissa White-Gluz

„Küldünk valamit hétvégére – kezdte Alex Skolnick, a Testament gitárosa, aki korábban is híres volt arról, hogy szeretett feldolgozásokat, akár komolyzenei feldolgozásokat is készíteni. – Alissa White-Gluz az Arch Enemyből és én a Queen We Are The Champions című dalában szereplünk.”

 

 

„Tavaly tavasszal, amikor tomboltak a karanténes kihívások, a több mint egy tucat zenész és énekes között voltunk, akik Brian May kihívására válaszolva egy csodálatosan kidolgozott, all-star videóban adtuk elő a dalt. Ehhez hoztunk létre most egy jammelős verziót, melyben az ő [Alissa] hangja viszi végig a dalt, és ezt remixeltük a tiszteletetekre (nem volt könnyű, de szórakoztató kihívásként éltük meg ezt is). Ez egy különleges videó, amelyet mindkettőnk Patreon-fiókjában (köszönjük, patrónusok!) közzétettünk ajándékként az ünnepek alatt. Most viszont mindenki számára megtekinthetővé tesszük. Élvezzétek!” – tette hozzá a gitáros.

Mi nagyon élveztük, nemcsak azért, mert Alissa White-Gluz gyönyörűen énekel, amikor nem hörög éppen, és Alex Skolnick is megrázza magát itt-ott a videó alatt, de a felvételen nem elhanyagolható módon Marco Minnemann dobol, Stu Hamm és Tony Franklin basszusozik, valamint Ed Roth zongorázik. Ez ám az all-star felállás!

Megosztás