fbpx

Kicsit sokat kellett várni a Joel Hoekstra’s 13 hamarosan megjelenő új albumának, a ‘Running Games’-nek második kislemezére, de igencsak megérte! Élvezzétek a Finish Line-t és a hozzá tartozó fantasztikus animációs videót!

Joel Hoekstra

A Whitesnake és a Trans-Siberian Orchestra jelenlegi gitárosa nem akármilyen albummal jelentkezik a követkető hónapban, ugyanis a ’Running Games’-en ismét igazi sztárparádé fogadja a hallgatókat. A február 12-én megjelenő újdonságot természetesen a Frontiers Music adja ki, Joel úgy írta le lemezét, hogy „Dio-szerű muzsika, annak legkeményebb fajtájából”, de a Whitesnake blues alapú hangzása is befolyásolta, valamint olyan dallamosrock-zenekarok, mint a Foreigner, a Journey és hasonlók.

Az olasz kiadó webes boltjában már előrendelhető a CD lemez, a Hard To Say Goodbye audióklipje után pedig jöhet a második dallamorgia a sztároktól, a Finish Line-hoz egy remek animációs kisfilmet is készített a kiadó megbízásából Wayne Joyner és Lucas Wormsbecher, akik több mint 100 elsőkategóriás bandának dolgoztak korábban, mint a legendás Ayreon, Kansas, Dream Theater, Robby Krieger a Doorsból, Jon Anderson, a Yes énekese, Devin Townsend és a Stryper.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás