Nyáron új albummal jelentkezik az U.D.O. Az Udo Dirkschneider vezette gárda a Bundeswehr katonazenekarával készített lemezt, melynek írásába a két egykori Accept tag, Stefan Kaufmann és Peter Baltes is besegített.

U.D.O.

Az AFM Records gondozásában jelenik meg ’We Are One’ címmel július 17-én az U.D.O. legújabb lemeze. Az album különlegessége, hogy Udóék a Bundeswehr katonazenekarával készítették a lemezt, akikkel korábban több ízben is koncerteztek együtt. A dalszerzésbe és a hangszerelésbe besegített Christoph Scheibling alezredes, Guido Rennert és Alexander Reuber, akik a német fegyveres erők zeneszerzői, valamint két egykori acceptes bajtárs, Stefan Kaufmann és Peter Baltes is.

 

 

„Mindannyian ugyanezen a bolygón élünk. Mindegy, hogy kik vagyunk és mit csinálunk, akkor is csak ez az egy van, nincs B bolygó – mondta a lemez üzenetéről Udo Dirkschneider. – Amikor látom a képeket az óceánokban levő műanyagról és a következő klímakatasztrófáról hallok a hírekben, akkor eltöprengek azon, hogy milyen tiszteletlenek és felelőtlenek vagyunk néha. Ez nemcsak rólunk, hanem a többiekről is szól, de leginkább a gyermekeinkről!”

A hatvantagú zenekarral készített album tartalma alább sasolható meg.

’We Are One’ számlista:

01. Pandemonium
02. We Are One
03. Love And Sin
04. Future Is The Reason Why
05. Children Of The World
06. Blindfold (The Last Defender)
07. Blackout
08. Mother Earth
09. Rebel Town
10. Natural Forces
11. Neon Diamond
12. Beyond Gravity
13. Here We Go Again
14. We Strike Back
15. Beyond Good And Evil

U.D.O.

Megosztás