Új dalt mutatott be Udo Dirkschneider, mely a Bundeswehr katonazenekarának neve alatt jött ki. A szóban forgó tételben Peter Baltes, Stefan Kaufmann és a Crystal Ball énekese, Stefan Mageney is közreműködik.

U.D.O.

Július 17-én jelenik meg az U.D.O.legújabb albuma, amit a Bundeswehr katonazenekarával hoztak össze, azonban született egy ráadás dal is Where The Angels Fly címmel, mely nem szerepel a lemezen. Ez nem csoda, ugyanis nem az U.D.O. megszokott felállásával készült, kizárólag Udo és fia, Sven Dirkschneider szerepel benne a csapatból, ellenben Peter Baltes és Stefan Kaufmann a dal szerzője, sőt mind a ketten játszanak is, előbbi nemcsak basszusgitáron, hanem énekkel is közreműködik. Melléjük szegődött a Crystal Ball dalnoka, Stefan Mageney, valamint Manuela Markewitz, aki többek között a Mandoki Soulmatesben énekel.


A banda ezzel a dallal mond köszönetet az egészségügyi dolgozóknak, akik most is a frontvonalban dolgoznak. Habár az új lemezre nem kerül fel a szerzemény, bónuszvideóként az artbook változatban mégis helyet kap a lenti kisfilm.

 

Megosztás