Jövő kedden érkezik Budapestre az Accept legendás frontembere, Udo Dirkschneider az U.D.O. zenekar élén. A ’Game Over’ című új lemez bemutató koncertjén az egykori Accept-bőgős, Peter Baltes áll színpadra az együttessel Tilen Hudrap helyett, mert a lemezcímmel ellentétben a turnénak nem lehet vége. Előzenekarként a francia Existance is bemutatkozik november 15-én a Barba Negra Red Stage-en.

U.D.O.

Szeptember óta zajlik az U.D.O. európai turnéja. Az Accept egykori énekese, Udo Dirkschneider a kultikus zenekar egy másik tagjával, Peter Baltes basszusgitárossal közösen áll majd színpadra Budapesten, ugyanis a csapat eredeti bőgőse, Tilen Hudrap néhány hete egy rosszullétet követően kórházba került, így felépüléséig Peter ugrott be, mert a turné nem állhat meg. Ahogy a tavalyi ’Game Over’ album egyik klipje is mondja: Metal Never Dies.

 

 

A turnén a francia underground heavy metal színtér egyik legaktívabb képviselője, az Existance is részt vesz. A 2008-ban alapított négytagú zenekar tagjainak – saját elmondásuk szerint – még a vérében is heavy metal folyik. 2021-ben adták kiWolf Attack’ című harmadik nagylemezüket, és az évek során többek között a Primal Fear, a Saxon és a Gamma Ray oldalán is játszottak. A Highgate Vampire című dal videóján keresztül ismerkedhetünk velük.

A zenekarok november 15-én a Barba Negra új helyszínén, a csepeli Red Stage-en lépnek fel. Jegyek még kaphatók!

a Livesounds bemutatja: Game Over Europe Tour 2022
2022. november 15., kedd 19 óra
Budapest, Barba Negra Red Stage
U.D.O., Existance koncertek
Belépő: normál elővételben 8900 Ft, a koncert napján 9900 Ft
Jegyek kaphatók a Rock 1 és a Tixa oldalain.

Megosztás