Februárban a Bloodred Hourglass társaságában Budapestre érkezik a finn indusztriális brigád, a Turmion Kätilöt, akik a Totuus videójával ünnepelték meg friss lemezük megjelenését.

Turmion Kätilöt

A finn indusztriál metálos Turmion Kätilöt most jelentette meg új, ’Omen X’ című albumát. Ennek örömére a zenekar egy új videóklipet is bemutatott legújabb kislemezéhez, a Totuushoz. A lemez már megvásárolható/rendelhető CD és LP formátumokban.
MC Raaka Pee énekes így kommentálta az album megjelenését: „Az ’Omen X’ 20 év ronda beszédeinek és szörnyű gondolatainak a betetőzése. Odaadásról és halálról szóló meséket tartalmaz. Történetek az anyai szeretetről, erőszakról és az emberi nemről. Mindezeket a történeteket átéltük, éreztük és hangosan kimondtuk. A ’Global Warning’ lemez csak egy figyelmeztetés volt, az ’Omen X’ maga a kinyilatkoztatás. Készítése során csak pozitív problémákkal találkoztunk. A Covid 19 okozta lezárások miatt ezúttal olyan sok dalt írtunk, hogy még az is fájdalmas volt, hogy kiválasszunk közülük egy albumnyit.”

 

 

A zenekar december végén fejezte be közel egy hónapig tartó turnéját a Nightwish és a Beast In Black társaságában, ahol a hazai közönség is bepillanthatott a finnek produktumába. Az új lemez megjelenését egyből egy headliner Európa-turné követi,a 25 állomásból álló körút során Budapesten is megállnak. A pesti koncertet a CONCERTO Music szervezi és február 16-án lesz a Barba Negra Blue Stage-en. Előzenekarként a Bloodred Hourglass érkezik a finnekkel.

A CONCERTO Music bemutatja: ‘Omen X World Tour 2023’
Turmion Kätilöt, Bloodred Hourglass
Barba Negra Blue Stage, 2023. február 16.
Jegyek a Rock1 és a Tixa oldalán vásárolhatók.

Az ’Omen X’ dallistája:

01. Totuus
02. Gabriel
03. Vie Se Pois
04. Pyhä Kolminaisuus
05. Puoli Valtakuntaa
06. Verestä Sokea
07. Isä Meidän
08. Sormenjälki
09. Käy Tanssiin
10. Kun Kesä Kuoli
11. Kuolettavia Vammoja

Turmion Kätilöt – Omen X

Megosztás