fbpx

Legutóbbi, szerelemről szóló slágerük, az Első látásra után ismét komoly érzelmekről zenél a Touch Me Not. Elkészült a legújabb klip Figyelj rám! címmel, amihez Varga Ádámot kérték fel főszereplőnek. A színész örömmel mondott igent, és frenetikusan teljesített a szerepben.

Touch Me Not – Klippremier: Figyelj rám!

„Színészi szempontból nagyon izgalmas volt a forgatás, hiszen újdonság volt számomra a feladat, amit a klip koncepciója megkövetelt. A szövegben rengeteg kapaszkodót találtam, ezekből merítettem ihletet. Sőt, néhány párhuzamos vonatkozásra is figyelmes lettem a saját életemmel kapcsolatban. Szuper élmény volt a Touch Me Nottal zúzni” – mesélte a színész.

A pop-metal banda fülbemászó szerzeményét az énekesnő, Lilla története ihlette meg. „A dal az én személyes Canossa-járásomról szól, és arról az emberről, akit nagyon szerettem, de ennek ellenére képes voltam rettentően megbántani. Sajnos ez bárkivel megtörténhet, és hajlamosak vagyunk néha azokkal a legrosszabbul viselkedni, akik a legközelebb állnak hozzánk. Fontos lenne, hogy jobban odafigyeljünk egymásra, az egót pedig tegyük félre” – mondta Kucsera Lilla, aki azt is hozzátette, azt szerették volna megmutatni a klipben, hogyan váltakoznak az érzelmek a kétségbeeséstől a beletörődésen át a reménykedésig.

„Szeretünk az ellentétek világában mozogni, valahol ez jellemző a zenénkre is. Ebből kiindulva úgy gondoltuk, hogy érdekes lehet, ha ezúttal nem minket lehet látni, hanem inkább Varga Ádám szerepel. Teljesen letisztult, minimalista képi világot szerettünk volna mutatni, hiszen a szövegben és a zenében is annyi minden történik” – árulták el a Touch Me Not tagjai. A Figyelj rám! kisfilmjét Makk Vata rendezte.

Megosztás