Kabrióval a magyar tengernél, szélviharban a Balaton közepén. A hazai pop-metal banda egy csapatépítőn forgatta a Nincs de klipjét.

Touch Me Not

„Ez a dal olyan lett, mint amilyenek mi is vagyunk. Sikerült egy diszkó-metal dalt összerakni, ami így elsőre furán hangozhat, de ha meghallgatjátok, van benne szintipop a 80-as évekből és lehangolt, duplázós zúzda is.” – meséli Kucsera Lilla, a zenekar frontembere, énekes-basszusgitárosa.

Az új szerzeményben egy igazán egyedi hangzásvilággal borzolja a kedélyeket a négyes, a különböző stílusok vegyítése alapkoncepció volt. „Úgy érezzük, hogy ezzel találtuk meg teljes egészében az önálló stílusunkat, ami egyszerre zúzós és popos.” – árulja el Bakonyi Ádám gitáros.

A dalszöveg gondolati eleme egyszerű és egyben nagyszerű is, ha valamit csinálsz, csináld jól, tiszta szívvel, hisz az életet sem lehet félgőzzel élvezni. „Aki állandóan kifogásokat keres, vagy nem mer kilépni a komfortzónájából, a halálos ágyán egyszer csak feleszmél, hogy valójában elszaladt mellette az idő és már késő bepótolni az élményeket.” – jegyzi meg László Zsolt, a zenekar dobosa.

A Nincs de egy hihetetlenül jókedvű videóklippel debütál, és mi mással lehetne jobban szimbolizálni a szabadságot, mint egy Balaton-túrával? „Reméljük, sikerült átadnunk a nyár-Balaton-haverok életérzést mindenkinek!” – teszi hozzá Korbeák Norbert gitáros.

Az elmúlt hónapok bezártsága senkinek sem tett jót, nem is kérdés, hogy egy ilyen túra és forgatás igazi felüdülés volt a zenekarnak. Korbeák Norbert szerint azért is sikerült ennyire könnyedre a videóklip. Csapjatok bele ti is, hiszen ez már kispéntek!

Megosztás