Greg Phillinganes billentyűs 2003 és 2008 között volt tagja a zenekarnak, azaz közvetlenül azelőtt, hogy Steve Lukather szüneteltette a TOTO működését, Shannon Forrest dobos viszont az újjáalakulás után, 2014-ben váltotta Simon Phillipset, 2019-ben távozott. Most mindketten visszatértek.

Toto 2024

Joseph Williams és Steve Lukather, más néven The Dogz Of Oz örömmel osztották meg a TOTO 2024-es és az azt követő évekre vonatkozó felállását. A duó üdvözli újra soraiban Greg Phillinganes billentyűs-énekest, akárcsak Shannon Forrest dobost. A banda egy észak-amerikai turnéval indít, amely harminc arénakoncertet tartalmaz a Journey vendégeként, valamint 14 headliner show-t, nyáron viszont Európába látogatnak, többek között hazánkban is fellépnek, július 20-án a VeszprémFesten.

 

 

A zenekar felállása így 2024-ben a következő (a képen balról jobbra): Warren Ham (szaxofon, harmonika, ütőhangszerek, vokál), John Pierce (basszusgitár), Steve Maggiora  (billentyűs hangszerek, ének), Steve Lukather (gitár, ének), Joseph Williams (ének), Shannon Forrest (dob), Greg Phillinganes (billentyűs hangszerek, ének).

Megosztás