Októberben jelenik meg a finn Tomi Malm második albuma, amelyen olyan kiváló előadók vendégeskednek, mint például Steve Lukather és Simon Phillips. Az első kislemezdal, a Come Away máris meghallgatható.

Tomi Malm

Hazánkban kevesen ismerhetik a finn zenész-producer, Tomi Malm munkásságát, de az október 15-én érkező új korong közreműködőinek listája olyan sztárparádé, hogy erre nem lehet nem odafigyelni. A ’Coming Home’ címet viselő anyagon közreműködik többek között Steve Lukather, Simon Phillips, Jimmy Haslip, Vinnie Colaiuta, Luis Conte, Brandon Fields,Tim Pierce, Alex Acuña, Tollak Ollestad, Joel Taylor, Alex Al, Dan Warner, John “JR” Robinson, Neil Stubenhaus, Robbie Buchanan és Eric Marienthal. Az énekesszekció csaknem ilyen népes, és szintén vannak benne nagy nevek, méghozzá Randy Goodrum, Bill Cantos, Marilyn Scott, Jerry Lopez, Ole Børud, Andreas Aleman, Frank Ådahl, Ashton Moran, Michael Haddad, ZoSia, Maeva Borzakian, Wendy Moten és korábbi felvételről a néhai Warren Wiebe.

Az igazi érték azonban maga Tomi Malm alig beskatulyázható easy-listening zenéje, első kislemezdalként pedig máris meghallgatható a Come Away. Az album az indie Contante & Sonante gondozásában jelenik meg, és a kiadó szerint ez lesz az első nagylemez, amit vinyl formátumban is megjelentetnek.

‘Coming Home’ dallista:

01. Second Wave
02. Come Away
03. When You’re Gone
04. Are You Real?
05. Without You Saying A Word
06. Two Hearts
07. Tourbillon De Vie
08. I Got You
09. Coming Home
10. Na WeWe (With You)
11. Solaris
12. The Time Is Now
13. Dream On
14. Leave It To The Girls
15. Free Fall
16. Hearts In Phase

Tomi Malm


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás