„Ez nem az út vége” – hirdeti a Kissin’ Dynamite új lemezének címe, mindenesetre egy bukkanó az úton, hogy máris le kellett mondani a lemezbemutató show-kat, ám egy streaming koncerttel kárpótolják az érdeklődőket, addig viszont a Coming Home videójával dobnak fel.

Kissin' Dynamite 2022

Január 21-én jelenik meg a ‘Not The End Of The Road’, a Kissin’ Dynamite legújabb albuma, ennek alkalmából egy háromnapos megjelenési partit tervezett a zenekar, három fellépés három német városban, ám a koronavírus újabb rohama lehetetlenné tette ezt. Helyette egy online koncertet adnak január 22-én, melyre holnap délben kezdik meg a jegyek árusítását, így a csapat új – és régi – slágereit nemcsak a német közönség élvezheti.

„A világszerte tomboló pandémia és az ezzel kapcsolatos német törvények nem teszik lehetővé, hogy a gondosan megtervezett lemezmegjelenési show-kat januárban valódi közönség előtt játsszuk, mivel a koncerthelyszíneknek zárva kell tartaniuk. A rövid távú átütemezés aligha lehetséges, ezért döntöttünk úgy üzleti partnereinkkel közösen, hogy lemondjuk ezeket a lemezbemutatókat. Mindenki visszakaphatja a pénzét ott, ahol a jegyét vásárolta. A pozitív dolog viszont, hogy helyette egy hatalmas streaming koncertet fogunk adni, ez azt jelenti, hogy a föld minden tájáról mindenkinek lehetősége lesz látni minket! Ezen játszani fogjuk az új anyagokat, köztük számos meglepetést is. Az elővételes árusítás január 6-án, 12:00-tól indul a platformjainkon. A visszaváltott jegyek árát fektessétek be újra a streaming jegyeitekbe, barátaim! Ünnepeljük együtt a lemezmegjelenésünket! Ez nem az út vége!” – így agitált online felületein a német dallamosmetál-csapat.

A zenekar eddig négy dalt mutatott be az új lemezéről, ötödikként most debütált a Coming Home.

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!