Tégy egy rövid látogatást az őrültek házában, ahol Todd La Torre lesz az idegenvezetőd Crossroads To Insanity című dalával.

A Rat Pak Recordsnál jelenik meg február 5-én Todd La Torre első szólóalbuma ‘Rejoice In The Suffering’ címmel, amelyen a társszerző Craig Blackwell-lel (Disciples Of Mayhem, Infrared, Queensrÿche), valamint Chris “Zeuss” Harris producerrel dolgozott együtt. Az énekes változatos szólóanyagot ígér, ami a kiadó honlapjáról már elő is rendelhető többféle formátumban. „A ‘Rejoice In The Suffering’ elkészítése számomra szívügy volt. Ez egy színtiszta metállemez, amiben énektudásomat sokféleképpen meg tudom villantani, és úgy érzem, hogy ezen az albumon minden igazi metálrajongó számára van valami. Tele groove-val, dinamikával, energiával és fajsúlyos dolgokkal, alig várom, hogy mindenki hallhassa.”

 

 

A Darkened Majesty és a Vanguards Of The Dawn Wall után érkezett harmadik kislemezes dalról, a Crossroads To Insanityről a Queensrÿche frontembere így nyilatkozott: „A Crossroads To Insanity az egyik kedvenc dalom az albumon. A lassú, komor kezdés és a verze után egy teljesen kinyíló, súlyos refrén következik, amely egy óriási, dallamos gitárszólóba torkollik. Ennek a dalnak nemcsak más a szerkezete, de egyensúlyba hozza az albumot és biztosítja a zenei sokszínűséget.”

A videó egy elmegyógyintézetben játszódik, ahol a főszereplőt az őrületbe kergeti a bezártság.

Megosztás