Február elején érkezik a Queensryche énekesének szólólemeze. Második kislemezdala, a Vanguards Of The Dawn Wall a Yosemite Nemzeti Park ikonikus sziklájának meghódítóiról szól.

Todd La Torre

A Rat Pak Recordsnál jelenik meg 2021. február 5-én Todd La Torre első szólóalbuma ‘Rejoice In The Suffering’ címmel, amelyen Craig Blackwell-lel, valamint Chris “Zeuss” Harris producerrel dolgozott a frontember. Az énekes egy változatos szólóanyagot ígér, ami a kiadó honlapjáról már elő is rendelhető többféle formátumban. „A ‘Rejoice In The Suffering’ elkészítése számomra szívügy volt. Ez egy színtiszta metállemez, ami énektudásom széles skáláját vonultatja fel, és úgy érzem, hogy ezen az albumon minden igazi metálrajongó számára van valami. Tele groove-val, dinamikával, energiával és tartalommal, alig várom, hogy mindenki hallhassa.”

 

 

A Darkened Majesty után a második önálló dal Todd korongjáról a Vanguards Of The Dawn Wall, amelyben Craig Blackwell is közreműködik. Az énekes a tétel megírása előtt egy hegymászásról szóló dokumentumfilm-sorozatot nézett, ez inspirálta őt. Ezzel a szerzeményével ismét egy olyan oldalát mutatja meg, amelyet a fő bandájával játszva nem tapasztalhatunk meg tőle.

Megosztás