Todd Michael Hall, a Riot V jelenlegi énekese első szólóalbumának kiadására készül. A lemez producere és a dalok társszerzője Kurdt Vanderhoof, a Metal Church gitárosa.

Todd Michael Hall

Todd Michael Hall akkor kapott országos figyelmet Amerikában, amikor az NBC ‘The Voice’ című nagysikerű televíziós műsorának 18. évadjában elénekelte a Foreigner Juke Box Hero című dalát. A show sikere arra késztette, hogy elgondolkodjon egy szólóalbum ötletén. A világjárvány miatti leállás idején írta meg a számokat hozzá a Metal Church gitárosával, Kurdt Vanderhooffal, az ezekből összeállt ‘Sonic Healing’ május 7-én jelenik meg a Rat Pak Recordsnál.

 

 

Vanderhoof volt az album producere is, mely előrendelhető a kiadó honlapján kazettán, CD-n, vinylen, de különböző rajongói csomagokat is összeállítottak, a legdrágább Ultimate Fan Bundle tartalma többek között egy köszönő telefonhívás az énekestől! „A zenének gyógyító hatása van, erőt ad az újrakezdéshez – magyarázta az énekes. – Az emberek nap mint nap igyekeznek jobb kedvre deríteni magukat. Ebben a furcsa időszakban a ‘Sonic Healing’ célja az, hogy pozitív kisugárzású rockzene legyen. Feltétlenül benne van egyfajta tisztelgés kedvenc zenekaraink előtt, de új csavart is tettünk bele. Az emberek vágynak az ilyen zenére, de nem sok művész próbálkozik ennek a vágynak az enyhítésével. Mi azért jöttünk, hogy megvakarjuk ezt a viszkető sebet.”

Az olyan dalok, mint a Let Loose Tonight, a Running After You és a Like No Other arról tanúskodnak, hogy Todd és Kurdt klasszikusrock-ikonok, mint például a Boston, a Rush, a Styx, a Foreigner vagy az REO Speedwagon iránti mély szeretete valóban áthatja az albumot.

Itt pedig megnézheted a hírhedtté vált televíziós szereplést, amely több figyelmet irányított az énekesre, mint eddigi közel negyvenéves pályafutása, melynek legemlékezetesebb pillanatait a Jack Starr’s Burning Starrban és a Riot V-ben töltötte. Utóbbi énekeseként mi is közelről szemügyre vehettük tehetségét.

A ‘Sonic Healing’ dallistája:

01. Overdrive
02. Let Loose Tonight
03. All on the Line
04. Running After You
05. Love Rain Down
06. Sonic Healing
07. Like No Other
08. Somebody’s Fool
09. To The Bone
10. Long Lost Rock & Rollers
11. The Other Side (bónuszdal)
12. Not With A Sword (bónuszdal)

Todd Michael Hall - Sonic Healing

Megosztás